Over Sleutelmaker Amsterdam

De enige echte expert sleutelmaker in Amsterdam

Wij vertellen u graag meer over onze service, betrouwbaarheid en persoonlijke service.

Over ons

Expert Slotenmaker, dé sleutelservice specialist in Noord- en Zuid-Holland, is u graag van dienst! Wilt u een sleutel (op certificaat) laten bijmaken? Dat kan! Bel dan direct en maak meteen gebruik van onze snel service. Door jarenlange ervaring kunnen wij u van de beste kwaliteit en vakmanschap voorzien. Kwaliteit en service staan bij ons dan ook centraal.

De voordelen van een sleutelmaker in Amsterdam

Staat u voor een gesloten deur?

Kom direct met ons in contact, wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Ons werkgebied

Als gespecialiseerde sleutelmaker in Amsterdam hebben wij de juiste tools in huis om u te allen tijden van dienst te kunnen zijn. Het is belangrijk dat er in een noodsituatie snel en vakkundig wordt gehandeld en dat de specialist snel ter plaatsen is. Niet alleen in Amsterdam leveren wij u de gewenste diensten, ook in de regio’s hieromheen kunt u rekenen op onze expertise.

Wij zijn actief in onder andere de volgende omgeving:

Staat uw woonplaats er niet bij? Geen zorgen, grote kans dat wij toch komen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Timmermans diploma

V.C.A. Slotenmaker diploma

3Punt slot montage Amsterdam
Expert Amsterdamse slotenmaker
Slotenmaker Amsterdam werkbus

Verklaring omtrent gedrag

Om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze slotenservice te waarborgen als slotenmaker zijn wij in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag). Alleen personen of sleutel/ slotenmakers met een blanco strafblad komen in aanmerking voor dit document. Met deze verklaring kunnen wij als bedrijf onze integriteit tonen aan overheden, partners particulieren en bedrijven.