Welkom bij sleutelmaker Amsterdam Noord

De enige echte expert sleutelmaker in Amsterdam Noord

Staat u buitengesloten? Of wilt u sleutels laten bijmaken? Neem dan snel contact met ons op.

Sleutelmaker Amsterdam Noord

Komt u uw woning niet meer in of wilt u misschien reservesleutels laten bijmaken? Dan bent u op de juiste site belandt. Wij van Sleutelmaker Amsterdam Noord kunnen u helpen met alle slot gerelateerde klussen.

Interesse in het bijmaken van sleutels op certificaat? Wij maken hiervan alle soorten sleutels bij. Soorten sleutels waar u bijvoorbeeld aan kan denken zijn huissleutels, kantoorsleutels, schuursleutels en garagesleutels. Wij doen dit al vanaf €9,- excl. btw. Heeft u liever een sleutel zonder certificaat? Dan is dat ook mogelijk. Let wel op, wij doen dit alleen voor bedrijven en vanaf 20 sleutels. Als u een grote zakelijk klant bent dan kunnen er kortingstarieven gelden. Vergeet hier niet naar te vragen als u contact met ons opneemt.

De voordelen van een sleutelmaker in Amsterdam Noord

Nieuwe sleutel nodig?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Amsterdam Noord

Onze slotenmakers zijn gespecialiseerd in diverse slot gerelateerde klussen. Natuurlijk maken wij sleutels bij en kunnen wij deuren openen, maar naast dat kunnen onze slotenmakers nog veel meer. Hieronder zit u een aantal diensten die wij voor u kunnen uitvoeren. Ziet u uw gewenste dienst er niet bij staan? Geen paniek, waarschijnlijk kunnen wij u gewoon helpen. Neem contact met ons op door middel van het telefoonnummer: 0627461393

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Investeren in veiligheid: cilinders met veiligheidscertificaat

U las het net misschien al over sleutels op certificaat laten bijmaken. Een slot met een veiligheidscertificaat houdt in dat alleen bevoegde personen kopieën van uw sleutels mogen maken. Dit kan uw woning of kantoor beter beveiligen. Vaker dan u denkt worden sleutels in zowel zakelijke als privé situaties gemakkelijk mee gegeven. Mocht er een conflict komen of iemand andere bedoelingen hebben, dan kan dit nare gevolgen hebben als u geen veiligheidscertificaat heeft. Op deze manier kan iemand namelijk een kopie van uw sleutel maken zonder dat u het doorheeft. Zo kan het voorkomen dat ongewenste mensen uw pand binnen komen en het toegangsoverzicht verloren gaat. Dit is allemaal te voorkomen door een slot te installeren met een veiligheidscertificaat. Voorkom catastrofale gevolgen en laat een slot installeren bij sleutelmaker Amsterdam.

Slotenmaker Amsterdam Noord
Slotenmaker Amsterdam Noord

Nieuwe sleutel nodig in Amsterdam Noord?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging deurbeslag Amsterdam Noord

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging cilinder Amsterdam Noord

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Amsterdam Noord

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Amsterdam Noord

Pas op voor oplichters!

In de slotenmakers branche zijn er helaas veel oplichters actief. U bent ze waarschijnlijk vast wel een keer online tegengekomen. Voor u als consument is dat natuurlijk harstikke vervelend. U heeft gewoon een slotenmaker nodig en u heeft natuurlijk geen zin in torenhoge rekeningen achteraf. Wij geven hieronder een paar punten waar u op kan letten bij het inhuren van een slotenmaker. Zo kan u voorkomen dat u voor een malafide slotenmaker kiest.

Als eerst is het belangrijk dat de slotenmaker contactgegevens, een Kvk-nummer en een Btw-nummer op de site heeft staan. Vervolgens kunt u de reviews bekijken. Hier is vaak al een aardige indicatie uit te halen. Als laatste is het verstandig om contact op te nemen met de slotenmaker. Vraag in dit gesprek duidelijk om de kosten en zorg ervoor dat het niet alleen om de voorrijkosten gaat.

Kiest u voor slotenmaker Amsterdam Noord dan weet u dat het altijd goed zit. Wij zijn transparant over onze kosten en wij hebben geen voorrijkosten. Onze slotenmakers overleggen altijd met u voordat ze aan de slag gaan en zijn dag en nacht bereikbaar.